Array
 

Fiatalok VASGYÁRI Klubja

A klub a problémás élethelyzetű fiatalok számára, droghasználattal vagy egyéb életvezetési problémával összefüggő ártalmak megelőzésére és csökkentésére nyújt rekreációs és készségfejlesztő programokat.

Bővebben...

SPORT programok

Rendszeres programunk az éjféli sport bajnokság, ahol a fiatalok pingpong, csocsó versenyeken mérhetik össze erejüket,

Bővebben...

CSALÁDI nap és játszóház

Halloween part, Karácsonyi Játszóház, Tavaszköszöntő Családi Nap, Gyermeknap,Szüreti Játszóház,Mikulás-nap Játszóház

Bővebben...

Eseménynaptár

<<  Május 2018  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Hol talál meg minket?

 

 

Sport programok

 

Az Öt Pont Egyesület 2006-tól szervez kriminalizációval veszélyeztetett, hátrányos helyzetben élő fiatalok és fiatal felnőttek számára bűnmegelőzési programokat. Rendszeres programunk az éjféli sport bajnokság, ahol a fiatalok pingpong, csocsó versenyeken mérhetik össze erejüket, növelve ezzel az önértékelésüket, fejlesztve szociális képességeiket, készségeiket. A program végrehajtása közben szakembereink segítő kapcsolatot alakítanak ki a szolgáltatás igénybevevőivel.

Ehhez hasonló, kettős célú programot valósítunk meg jelen projekt keretében, három helyszínen (Lyukóvölgy, Pereces, Vasgyár). Egyrészt a fiatalok számára alakítunk ki egy értékek mentén szerveződő közösséget, ahol szakembereink segítő felügyelete mellett a célcsoport biztonságosan tudja eltölteni a szabadidejét. Másrészt fontos cél, hogy a projekt keretében megvalósuló fejlesztő tevékenységbe hatékonyabban tudjanak integrálódni a résztvevők.